Siirry suoraan sisältöön
Home » Paloma-toiminta vilkastuu Viitasaarella

Paloma-toiminta vilkastuu Viitasaarella

Alkuvuodesta Monikko ry käynnisti varovaisesti +55-vuotiaille suunnatun Paloma-toimintansa järjestämällä kerran kuukaudessa tapaamisia Digikeskuksella Viitasaarella. Saadun palautteen ansiosta kohtaamisia lisättiin, joten nyt tavataan Paloman merkeissä kahdesti kuukaudessa! Tapaamiset ovat maanantaisin klo 10-14. Katso tarkemmat päivämäärät toimintakalenterista tai poimi ne tästä (18.3., 8.4., 22.4., 6.5. ja 20.5.).
Tervetuloa mukaan toimintaan, monikulttuurisuustyöstä ja kotoutumisesta kiinnostunut maahanmuuttajataustainen henkilö tai kantaväestön asukas. Monikolla on Paloma-toimintaa Viitasaaren lisäksi Äänekoskella, Jyväskylässä ja Jämsässä. Lisätieteoja saa yhdistys.monikko(at)gmail.com, puh. 044 248 7177.

fiFinnish