Siirry suoraan sisältöön
Home » Monikko tuo Paloma-toimintaa Äänekoskelle

Monikko tuo Paloma-toimintaa Äänekoskelle


Äänekosken Paloma-toiminta alkaa ti 6.2. klo 16 Kirkon Olkkarin tiloissa, Sammonkatu 2. Jatkossa Paloma-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa, ja osallistujien innokkuuden mukaan kerhopäiviä voidaan lisätä.
Monikko ry hallinnoi Paloma-toimintaa (2013-), jolla tuetaan yli 55-vuotiaiden maahanmuuttajien ja kantaväestön hyvinvointia, lisätään heidän yhteiskunnallista osallisuutta ja ehkäistään syrjäytymistä. Toimintamalli koostuu Jyväskylän asuinalueilla ja muissa Keski-Suomen kunnissa järjestettävistä kerhoista, joissa opetellaan mm. suomen kieltä, älylaitteiden käyttöä ja verkkoasiointia sekä ylläpidetään hyvinvointia liikunnan ja taiteellisen ilmaisun avulla. Paloma järjestää myös infotilaisuuksia ja palveluohjausta, liikunta- ja kulttuuripäiviä sekä vierailuretkiä aina luontokohteista Suomen kaupunkeihin. Toimintaan osallistuminen on ilmaista. Paloman avustus tulee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta. Lisätietoja yhdistys.monikko@gmail.com ja puh. 044 248 7177. TERVETULOA MUKAAN PALOMA-TOIMINTAAN!

fiFinnish