Siirry suoraan sisältöön
Home » Kevään Paloma-toimintaa suunnitellaan Äänekoskella ja Jämsässä

Kevään Paloma-toimintaa suunnitellaan Äänekoskella ja Jämsässä

Paloma-toiminta on osallistavaa ja hyvinvointia tuottavaa Monikko ry:n tuottamaa tekemistä asuinalueella, lähellä ihmistä. Jyväskylässä Paloma-kerhoja on mm. Keltinmäessä, Huhtasuolla ja Kuokkalassa. Nämä ryhmät aloittavat perinteisen toimintansa tänä vuonna helmikuussa. Äänekosken toimintaa suunnitellaan yhdessä tiistaina 23.1. järjestöjen tila Rinkelissä. Vastaava tapaaminen on perjantaina 26.1. Jämsässä Koskentien palvelutalossa. Myös Viitasaarella on asiaa suunniteltu ja siellä Paloma kutsuu kokoon asukkaita kerran kuussa.
Tervetuloa mukaan Paloma-toimintaan! Lisätietoja puh. 044 248 7177/Sirpa ja puh. 044 500 5012/Alina.

fiFinnish