Siirry suoraan sisältöön
Home » Paloma-toimintaa nyt myös Viitasaarella

Paloma-toimintaa nyt myös Viitasaarella

Tammikuun pakkasten vallitessa saimme kokoon lämminhenkisiä Paloma-toiminnasta kiinnostuneita asukkaita Viitasaarella. Päätimme yhdessä aloittaa Paloma-toiminnan paikkakunnalla. Viitasaaren Paloma-ryhmä kokoontuu jatkossa Digikeskuksen 2. kerroksessa (Keskitie 4, 44500 Viitasaari) aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 10-14. Kevään tapaamisajat ovat 5.2., 4.3., 8.4. ja 6.5.
Paloma-toiminnalla tuetaan yli 55-vuotiaiden maahanmuuttajien ja kantaväestön hyvinvointia, lisätään heidän yhteiskunnallista osallisuutta ja ehkäistään syrjäytymistä. Viitasaarella Paloma voi tarkoittaa yhteiskunnallisia tietoiskuja selkokielellä, verkkoasiointia sekä hyvinvointia liikunnalla ja kulttuurilla. Toimintaan osallistuminen on ilmaista. Paloma-toimintaa toteuttaa Monikko ry, joka saa kohdeavustusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta. Lisätietoja yhdistys.monikko(at)gmail.com ja puh. 044 248 7177.

fiFinnish