Siirry suoraan sisältöön
Home » Ikääntymisen monet kasvot -näyttelyn viimeinen viikko Viitasaarella

Ikääntymisen monet kasvot -näyttelyn viimeinen viikko Viitasaarella

Monikko ry:n ja yhteistyökumppaneiden tuottama valokuvanäyttely on nyt viimeistä viikkoa nähtävillä Viitasaaren kaupungintalolla, Keskitie 10. Kuvataiteilija ja valokuvaaja Satu Juvosen ja monikulttuurista vanhustyötä tekevien järjestöjen yhteistyönä syntynyt näyttely esittelee ikäihmisiä, jotka ovat tulleet Suomeen omanlaisin poluin. Monikko ry vastaa näyttelyn esilläolosta Keski-Suomen kunnissa. Tätä aiemmin näyttely nähtiin Jyväskylässä ja Äänekoskella. Jatkossa valokuvat ovat nähtävillä Jämsässä ja Saarijärvellä. Lue lisää näyttelystä https://elakelaiset.fi/toiminta/monikulttuurinen-toiminta/valokuvanayttely/

fiFinnish